Nieuwe data Arteveldeconcerten 2023

Om onze aangesloten verenigingen de nodige tijd te geven om zich ten volle voor te bereiden, in het bijzonder ook praktisch te regelen, werden nieuwe data vrijgegeven voor de Arteveldeconcerten 2023, dit in de periode van 27/08 tot en met 24/09. Aan de verenigingen die interesse hebben wordt gevraagd zich in te schrijven via deze pagina.
Inschrijven is mogelijk tot en met 1 juni 2023.
Verenigingen die ook eerder de bevraging hadden ingevuld, wordt gevraagd dit opnieuw in te sturen, om de planning definitief te maken voor deze editie van de Arteveldeconcerten, op één van de mooiste pleinen van Gent. Er zal, om alvast in de stemming te geraken, wel een concert georganiseerd worden op zondag 28 mei 2023, en twee concerten op zondag 18 juni 2023 (reeds ingenomen of in optie). Na de onderbreking voor de Gentse Feesten, start dan vanaf 27 augustus de nieuwe reeks concerten. Heel graag tot dan!