Kandidaturen Arteveldeconcerten 2023 – NIEUWE DATA!

Het heeft even op zich laten wachten, maar uiteindelijk kregen we ook voor 2023 groen licht, voor de organisatie van de Arteveldeconcerten 2023. Gedurende 7 zondagen, voorzien we opnieuw in twee concerten, met name ééntje in de voormiddag en ééntje in de namiddag, telkens van anderhalf uur. Om het programma vorm te geven lanceren we graag opnieuw een oproep naar onze leden toe om zich kandidaat te stellen voor deze Arteveldeconcerten. In tegenstelling tot voorgaande berichten werden nieuwe data vrijgegeven voor deze concerten. Er wordt dus gevraagd dus bevraging opnieuw aan te vullen om de planning hernieuwd te maken.

Voor de zomervakantie staan er nog concerten gepland op 28 mei en 18 juni, maar deze data werden reeds ingenomen op basis van de eerste inschrijvingen. Indien u een mail heeft ontvangen om een nieuwe keuze op te geven dan werd uw vereniging op deze voornoemde data niet geprogrammeerd, en voorzien wij dit dus na de zomervakantie.

Op basis van de ingestuurde kandidaturen zal de Raad van Bestuur van het Koninklijk Muziekverbond Oost-Vlaanderen het programma dan definitief bepalen. Net zoals vorig jaar worden de concerten voorbehouden voor de leden aangesloten bij onze federatie. De verenigingen die komen concerteren krijgen naast een aandenken, een vergoeding toegekend van 200 EUR, dewelke zal gestort worden op de rekening van de vereniging binnen de maand na uitvoering. Indien de vereniging een drankje gaat nuttigen in een horecazaak door onze federatie aangewezen, komen we daarenboven tussen in de consumatiekosten, met een maximum van 50 EUR (na voorlegging van het kassaticket).

Kandidaat stellen voor de Arteveldeconcerten 2023, kan door onderstaand formulier aan te vullen en in te sturen. Er staat geen beperking op het aantal zondagen van voorkeur. Gelieve dus alle mogelijke opties aan te vinken. Nadat het programma definitief werd vastgelegd ontvangen de verenigingen een overeenkomst waarin alle afspraken werden opgenomen. Kandidaturen kunnen ingestuurd worden tot en met 1 juni 2023.