Arteveldeconcerten 2024 – Oproep!

Het heeft even op zich laten wachten, maar op donderdag 21 maart jl. kregen vanuit de Stad Gent bericht dat we ook de Arteveldeconcerten voor het jaar 2024 mogen organiseren. In eerste instantie gaan we trachten om opnieuw 13 zondagen te vullen met een aperitiefconcert op één van de mooie plaatsjes van Gent. Om het programma vorm te geven lanceren we graag opnieuw een oproep naar onze leden toe om zich kandidaat te stellen voor deze Arteveldeconcerten.

Op basis van de ingestuurde kandidaturen zal de Raad van Bestuur van het Koninklijk Muziekverbond Oost-Vlaanderen het programma dan definitief bepalen. Net zoals vorig jaar worden de concerten voorbehouden voor de leden aangesloten bij onze federatie. De verenigingen die komen concerteren krijgen naast een aandenken, een vergoeding toegekend van 200 EUR, dewelke zal gestort worden op de rekening van de vereniging binnen de maand na uitvoering (na insturen van een factuur/onkostennota). Indien de vereniging een drankje gaat nuttigen in een horecazaak door onze federatie aangewezen, komen we daarenboven tussen in de consumatiekosten, met een maximum van 50 EUR (na voorlegging van het kassaticket).

Kandidaat stellen voor de Arteveldeconcerten 2024, kan door onderstaand formulier aan te vullen en in te sturen. Er staat geen beperking op het aantal zondagen van voorkeur. Gelieve dus alle mogelijke opties aan te vinken. Nadat het programma definitief werd vastgelegd ontvangen de verenigingen een overeenkomst waarin alle afspraken werden opgenomen. Kandidaturen kunnen ingestuurd worden tot en met 15 april 2024.

Wij hopen alvast opnieuw tot een mooi programma te kunnen komen!