Arteveldeconcerten 2022 in zicht….

Het ziet er naar uit dat we – na twee jaar onderbreking – opnieuw Arteveldeconcerten zullen organiseren. Het zal wel een aangepaste editie worden. Normaal lopen onze concerten van mei tot en met september (met onderbreking tijdens de sper van de Gentse Feesten). Voor deze editie zou er pas gestart worden vanaf 14 augustus, iedere zondag, tot eind september, MAAR dan wel met twee concerten per zondag. Een principiële goedkeuring werd reeds ontvangen, maar we zijn nog in afwachting van de goedkeuring van onze subsidiedossier. We verwachten dit in de komende twee weken. Van zodra meer info beschikbaar zullen de vereniging die interesse hebben getoond, de kans krijgen om zich via onze website kandidaat te stellen. Eerder vandaag kregen alvast die verenigingen een berichtje in de mails. Kortom, nog heel even geduld…..