Deelname aan het EK Majo 2022

Er werd intussen bevestigd dat het EK Majorettes 2022 zal doorgaan in Italië, dit van 13 tot en met 16 oktober 2022. Onze federatie wil ook voor dit EK een delegatie afvaardigen. Gezien het onze ambitie is om deze delegatie zo snel als mogelijk samen te stellen, werd door de Raad van Bestuur, in overleg met de jury besloten om opnieuw te werken volgens het systeem van digitale selecties. Deze manier van werken werd, na de proefeditie voor de invulling van de bijkomende plaatsen van het WK, als positief geëvalueerd door alle betrokkenen én heeft als voordeel dat dit alles snel en efficiënt kan ingepland worden. Volgens het uitgewerkt stappenplan kunnen clubs zich inschrijven voor deze selectie tot en met 24 mei 2022. Op datum van 25 mei krijgen de clubs toegang tot een map op Dropbox om hun filmmateriaal op te laden, waartoe men de tijd heeft tot en met 8 juni 2022. Alle verdere praktische informatie staat opgenomen in het schrijven dat de aangesloten majo-clubs hebben ontvangen namens de Technische Commissie. Heeft uw club dit schrijven niet ontvangen of wenst u alsnog deze informatie te ontvangen? Neem dan contact op met de Technische Commissie op het mailadres tcnbtabelgium@kmvb-ovl.be
We wensen alle kandidaten alvast heel veel succes toe en kijken uit naar een mooie afvaardiging!