Voorverkoop tickets WK Twirling Eindhoven

Van donderdag 28 juli tot en met 31 juli zal het WK Twirling doorgaan in Eindhoven (NL). De organiserende collega’s uit NL werken voor de tickets met een systeem van voorverkoop, waarbij men de deelnemende landen de mogelijkheid wil geven om tickets aan te schaffen, en op die manier zeker te zijn van een zitje in de tribune. Wenst jouw club of jijzelf als sympathisant hiervan gebruik te maken, dan kan dat door een bezoekje te brengen aan onze e-shop (zie bovenaan in de menu-balk). Er wordt een onderscheid gemaakt in tickets voor volwassenen, en voor de leeftijdscategorie -12 jaar of 65+. Let wel, bestelling is enkel geldig indien we tijdig uw betaling ontvangen. U heeft de mogelijkheid om tickets aan te schaffen tot en met 11 mei 2022. Vanaf 15 mei zal de publieke verkoop starten via NBTA Nederland. Mochten er vragen zijn over de werking van de shop, neem dan zeker contact op via robby.verbeeck@kmvb-ovl.be .