Schitterende resultaten EK Twirling 2024

Wat mogen we terugblikken op een fantastisch Europees Kampioenschap Twirling 2024, met schitterende resultaten van onze Belgische delegatie. Eigenlijk gaat aan dergelijk Europees Kampioenschap een heel wedstrijdseizoen vooraf, en zo onder meer ook twee selectiewedstrijden waar de lat hoog ligt. Dus iedereen die zich wist te plaatsen voor dit EK is eigenlijk al een winnaar. En wat deed iedereen zijn/haar best. Met maar liefst 12 optredens konden we een plaats in de respectievelijke finale bemachtigen, waar onze atleten nogmaals het beste van zichzelf konden en mochten geven. En onderstaande resultaten van de finaleplaatsen liegen er niet om. Wij willen nogmaals onze waardering en felicitaties uitspreken aan alle atleten (alsook coaches, clubverantwoordelijken en achterban) voor hun geweldige inzet, en al aan onze finalisten voor hun behaalde resultaten.