Wereldkampioenschap Twirling Eindhoven 2022

De voorbije dagen vond in Eindhoven (NL) het Wereldkampioenschap Twirling plaats, in organisatie van WFNBTA.  Ook NBTA België was aanwezig met een meer dan indrukwekkende delegatie. Onze atleten gaven de voorbije dagen het beste van zichzelf en zijn dan ook voor ons allemaal kampioenen!
Vandaag vonden de finales plaats, en ons land wist zich in verschillende finalecategorieën te plaatsen. Gefeliciteerd aan al onze finalisten! Kunnen we nog trotser zijn?
We zijn dan ook heel fier om hier de resultaten/podiumplaatsen met jullie te delen.
– Rhythmic Twirl – junior men – Aaron Gijsen (10de plaats)
– Twirlingkorps – (7de plaats)
– Duo Twirling – senior – Brian Pauwels en Meya Geypen (6de plaats)
– Pompon-team (6de plaats)
– Rhythmic Twirl – senior men – Brian Pauwels (5de plaats)

En en en en ….. we hebben een vice-wereldkampioen binnen NBTA België, met name onze topper Brian Pauwels, in de categorie solo 1 baton – senior men. Ook langs deze weg van harte proficiat Brian! NBTA België en zoveel verder, is bijzonder trots op jou. Onze felicitaties voor jou, je coaches, je teamgenoten, en al wie je dierbaar is en je in dit wondermooie verhaal mee steunen. Ik zou jou willen schrijven hoe trots we zijn, maar die woorden moet ik nog even zoeken 😉
Tot slot, maar daarom niet minder gemeend ook langs deze weg een welgemeend woordje van dank voor al wie bijgedragen heeft aan de organisatie van onze deelname aan dit WK, met in het bijzonder onze nationale coaches, jurylid en klerk, … en onze supporters die de komende dagen opnieuw op zoek moeten naar hun stem. En opdat ik niemand zou vergeten… dankjewel allemaal! Jullie waren en zijn fantastisch!

Namens NBTA België vzw
Robby Verbeeck

Groepfoto deelnemers, bestuursdelegatie, jury, klerk, en nationale coaches.
Brian Pauwels – vice wereldkampioen Solo 1 baton senior men. Proficiat Brian!