Arteveldeconcerten 2022 – Stel je nu kandidaat!

Het is vanaf vandaag mogelijk om u met uw vereniging kandidaat te stellen voor één van de concerten die we zullen organiseren in de periode van 14 augustus 2022 tot en met 25 september 2022, telkens op zondag. We voorzien één concert om 11:00 uur en één om 14:00 uur. Ondanks de financiële impact van Corona op onze werking, voorzien we net zoals de laatste editie opnieuw een vergoeding per optreden van 200 EUR.  Indien u met uw korps iets gaat nuttigen op de Vrijdagsmarkt, dan komt onze federatie ook tussen in de onkosten, met een maximum van 50 EUR per vereniging, dit op simpel vertoon van de aanrekening. Klik gewoon even door naar het digitaal loket in de menubalk en vul alle gegevens in. U krijgt de mogelijkheid maximum 5 mogelijke concertdata aan te klikken. Dit formulier staat beschikbaar tot en met 30 juni 2022, waarna zal worden overgegaan tot samenstelling van het programma.  Let wel, concerteren is enkel mogelijk voor korpsen die voor 2022 hun lidmaatschap zullen verlengen (voorbije 2 jaren werd er geen bijdrage opgevraagd) of voor de korpsen die  nieuw zullen aansluiten. Wij kijken de editie 2022 alvast vol ongeduld tegemoet!